Canikom Filmi Tek Parça Full İzle

Canikom Full İzle

Canikom 1979


Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Fikret (Cüneyt Arkın), babasının şirketinde genel müdür olarak çalıştığı, sevmediği, ama parası için evleneceği Serap’la (Hülya Yiğitalp) nişanlıdır. Yatıyla gittiği Şile’de, çekim için gelmiş manken Bahar’la (Gülşen Bubikoğlu) neden olduğu bir deniz kazası sonucu tanışır. Bu kaza ikisi arasında sıcak bir ilişkinin de başlangıcı olur.

Yönetmen: Orhan Aksoy
Senaryo: Erdoğan Tünaş

Canikom Oyuncu Kadrosu: Cüneyt Arkın, Gülşen Bubikoğlu, Hülya Yiğitalp, Mürüvvet Sim, Ali Şen, Şemsi İnkaya, Bahar Nuyan, Berin Deniz, Raşit Hazar, Ayşe Kangür, Sami Hazinses, Ekrem Dümer, Nubar Terziyan, Çetin Başaran, Oya Demir, Begüm Bahar, Ahmet Turgutlu, Ahmet Sert...

Play live stream Canikom filmi restorasyonlu. Canikom full hd restorasyonlu tek parça izle. Canikom 1080p izle, Canikom 720p izle.
Canikom filminin konusu:  Film, iki aşığın birbirlerine kavuşma hikâyesini konu eder. Fikret, bir şirkette müdür olarak çalışan çapkın bir adamdır. Şirketin sahibinin kızı Serap ile nişanlıdır. Tatil yapmak için yatı ile Şile'ye gider. Bahar ise bir mankendir. Şile'ye fotoğraf çekimi için gelmiştir. Bahar ile Fikret tesadüflerin peşi sıra gelmesi sonucu yakınlaşırlar. Aşklarını, evlilik ile sürdürme plânı yaparlar. Ancak Serap'ın da Fikret'e sürpriz yapmak için Şile'ye gelmesi işleri altüst eder. Fikret, bir yandan Serap'tan ayrılmak zorundadır. Diğer yandan ise Bahar'a onu ne kadar çok sevdiğini ispat etmeye mecbur kalacaktır.
Gülşen Bubikoğlu'nun manken olduğu film. Adana çık aradan film. Yeşilçam filmleri full izle. Canikom izle. Canikom filmi full izle. Cüneyt Arkın filmleri. Gülşen Bubikoğlu filmleri izle. Cüneyt Arkın tekne deniz gemi nikah evlilik şile nişanlı manken Gülşen Bubikoğlu Mürüvvet Sim. Full film izle Canikom. Canikom 1979. Panjurr. Eski Türk filmleri. Yeşilçam filmleri. Komedi filmleri izle.Ankara çık aradan film. Telefon film. Hatlar karışık. Yeşilçam film. Ali Şen filmleri.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hiçbir yerde bulamıyordum. Burda buldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen
      Uzun süredir aradığım bir filmdi. Teşekkürler panjurr.

      Sil
  2. Teşekkürler. Bu arada bu filmin restorasyonlusu yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla henüz yok. Ya da Erler Film henüz yayınlamadı.

      Sil
  3. flimi neden izleyemiyorum

    YanıtlaSil
  4. sinematürk20 Kasım, 2019

    Çok şükür restorasyonlusu çıktı Canikom'un.

    YanıtlaSil
  5. Mürüvvet Sim çok komik. :)

    YanıtlaSil