Şoför Nebahat Filmi Restorasyonlu Tek Part Full HD 1080p İzle

Şoför Nebahat restorasyonlu yeşilçam film

Şoför Nebahat 1970


Dolmuş şoförlüğü yapan babası öldükten sonra evinin tüm yükü omuzlarına binen Nebahat, hem borçları ödemek hem de geçimlerini sağlamak için babasından kalan arabayla dolmuş şoförlüğüne başlar.
Çevresi, kadın olan bir dolmuş şoförünü pek de kabullenmezken o çoktan meşin ceketini giyinmiş, babadan kalma kasketini takmıştır bile. Rakipleri karşısında sert dururken bir gün arabasına binen avukat Bülent'e karşı duyduğu sevgi ona kadın olduğunu hatırlatacaktır.

Yönetmen : Süreyya Duru
Senaryo : Duygu Sağıroğlu

Şoför Nebahat Oyuncu Kadrosu

Fatma Girik, İzzet Günay, Münir Özkul , Ali Şen , Fatma Girik , Kayhan Yıldızoğlu , Metin Serezli, Saadettin Erbil, Oya Peri, Behçet Nacar, Nedret Güvenç..


Şoför Nebahat filmini restorasyonlu izle,  fatma girik filmleri, izzet günay filmleri, restorasyonlu yeşilçam filmleri, şoför nebahat izle, şoför nebahat restorasyonlu izle, şoför nebahat 1970 izle, fatma girik şoför nebahat, şöför nebahat, şofor nebahat, araba, taksi, dolmuş, şoförlük, restore edilmiş türk filmleri, restore edilmiş yeşilçam filmleri, film izle, şoför nebahat filmini izle, şoför nebahat full izle, şoför nebahat tek parça izle, şoför nebahat tek part izle, şoförler,

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Ateş Böceği dizisini izlemedim ama bu filmin uyarlaması diyorlar doğru mu?

    YanıtlaSil