Ateş Parçası Full Tek Parça İzle

Ateş Parçası film izle

Ateş Parçası 1971


Bir çadır tiyatrosunun gülü olan Azize, yoksul ve tiyatroda soytarılık yaparak hayatını kazanan bir kızdır. Niyet tavşanının çektiği faldan yakında hayatının erkeğiyle tanışacağını öğrenir. Sosyetenin hızlı çapkınlarından Tarık, yağmurlu bir gecede kızı mecburen arabasına alınca hayatları karmaşık hale gelir. Tarık bu tatlı ve püsküllü beladan bir türlü yakasını kurtaramaz. Azize ise çoktan gönlünü kaptırmıştır. Fakat Tarık nişanlıdır.


Yönetmen: Atıf Yılmaz
Senaryo: Bülent Oran

Ateş Parçası Oyuncuları 

Türkan Şoray, Kartal Tibet, Nevin Nuray, Sevim Emre, Hulusi Kentmen, Necdet Yakın, Nubar Terziyan, Mine Sun, Özcan Bilge, Asım Nipton, Sedef Ecer, Leman Akçatepe, Müjdat Gezen, Nermin Özses, Erol Avcı, Ali Demir, Nermin Denizci, Muzaffer Cıvan, Zeki Sezer, Mürüvvet İşsever, Özcan Bilge.


Alternatif alternatif Alternatif Ateş Parçası izle
 Ateş Parçası film izle. Ateş Parçası Türkan Şoray. Ateş Parçası Kartal Tibet. Ateş Parçası filmini full izle. Ateş Parçası filmini kesintisiz izle. Ateş Parçası tek parça izle.Ateş Parçası tek part izle. Yeşilçam filmleri izle. Türkan Şoray filmleri izle. Kartal Tibet filmleri izle. Türkan Şoray palyaço olduğu film. Müjdat Gezen palyaço. Türkan Şoray Azize film. Türkan Şoray soytarı film. Türkan Şoray gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar. Yeryüzünde sizin kadar yalnızım. Bir haykırsam belki duyulur sesim. Ben yalnızım ben yalnızım yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım. Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm. Bir haykırsam belki duyulur sesim. Ben yalnızım ben yalnızım yalnızım. Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısı. STürkan Şoray Püsküllü bela film. Türkan Şoray çadır tiyatrosu filmi. Kartal Tibet sosyete olduğu film. Hulusu Kentmen filmleri. Posbıyık amca. Zengin fakir aşkı film. Ni,yet tavşanı film. Niyet çekmek. Niyet tavşanlarının olduğu eski Türk filmleri. Niyet tavşanı yeşilçam. Nubar Terziyan filmleri. Sevim Emre filmleri. Ateş Parçası 1971 izle. Romantik komedi izle. Türkan Şoray ibiş. Kartal Tibet ve Türkan Şoray filmleri.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Ateş parçası bi ara youtube'dan izlenebiliyordu, ne olduysa kaldırdılar galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ki..Yukarda youtubeden izlenebiliyor. Bu arada Ateş Parçası en sevdiğim Türkan Şoray filmi. Kartal Tibet ile de çok yakışmışlar.

      Sil
  2. sinematürk20 Kasım, 2019

    Ay çok seviyorum bu filmii
    Bi türlü restore edemediler ama

    YanıtlaSil