Dolap Beygiri Filmi Restorasyonlu Tek Parça Full İzle


dolap beygiri restorasyonlu

Dolap Beygiri 1982


Dolap Beygiri filminin konusu:
Film, bir memurun dürüstlüğü yüzünden başına gelenleri anlatır. Dürüst ve namuslu biri olan Ali, tayini çıkınca İstanbul’a gider. Burada ablası Hacer ve eniştesi Yakup’un yanına taşınır. Aynı evde Yakup’un yeğeni Ayşe de yaşamaktadır. Ali memurluğa başladığı günden itibaren etrafındaki dolandırıcı ve rüşvetçilere tepki gösterir. Bunun üzerine başta müdürü olmak üzere diğer memurlar bu durumdan rahatsız olurlar. Yakup cami yaptırmak için topladığı paralarla kaçınca Ali ile Ayşe yalnız kalırlar. Birbirlerini bırakmak istemeyen ikili evlenir. Ali memurların rüşvet almalarına engel olduğu için işinden atılır ve Ayşe ile birlikte köye gider. İstanbul’a kaçan Yakup, karısı Hacer’in ısrarıyla Ali ve Ayşe’yi yanlarına çağırır. Çaresiz bir şekilde Yakup’un yanına giden Ali ve ailesi sıkıntıdan bir türlü kurtulamayacaktır.

Yönetmen:Atıf Yılmaz
Senaryo: Suphi Tekniker, Atıf Yılmaz

Dolap Beygiri Oyuncuları: İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ, Altan Erkekli, Koray Ergun, Arslan Kacar, Ali Yalaz, Ekrem Dümer, İsmail Kündem, Seyfettin Karadayı, Bahri Ateş, Osman Bardakçı, Yusuf Çağtay, İhsan Yüce, Nuri Tuğ, Yaşar Şener, Hakkı Kıvanç, Ahmet Açan, Ekrem Çınaroğlu...

Dolap Beygiri restorasyonlu izle. Restorasyonlu Türk filmleri izle. Dolap Beygiri full izle. Dolap Beygiri tek parça izle. Dolap Beygiri full hd izle. Dolap Beygiri 1080p izle. Dolap Beygiri İlyas Salman. Dolap Beygiri Şener Şen. Dolap Beygiri Ayşen Gruda. Dolap Beygiri Yaprak Özdemiroğlu. Dolap Beygiri filmini online ücretsiz full izle. Dolap Beygiri filmi izle. Restorasyonlu Yeşilçam filmleri izle. Ne Şehittir Ne Gazi film izle. Yaprak Özdemiroğlu İlyas Salman filmleri. Yaprak Özdemiroğlu filmleri izle. İlyas Salman filmleri izle. Ayşen Gruda filmleri izle. Şener Şen dolandırıcı olduğu fimler. Şener Şen filmleri. Banker filmleri. Banker Mahmut banker Mahmut reklam hapishane. Memur para fakir yoksul köy diploma üniversite mezunu. Dolandırıcı enişte.Yüksek okulu bitirdikten sonra, dürüstlüğü ve rüşvete karşı duruşu yüzünden memur olarak çalıştığı işten atılan Ali'yi bekleyen trajikomik olaylar. Bugün gelinen noktada yükselen değerleri yıllar önce resmeden bir Atıf Yılmaz klasiği... Ali, atama emri çıkınca büyük şehirde memuriyete başlar. Vazifesini kutsal bir görev bilinciyle yerine getirmeye, vatandaşa layık olmaya gayret ettikçe düzenden memnun olanları rahatsız eder. Yanına yerleştiği eniştesinin düzenin yozlaşmasından nasibini çok fazla almış fırsatçı kişiliği Ali’nin işini oldukça zorlaştıracaktır. Diplomalı terzi. Yeşilçam filmlerinde diplomalı manav. Dolap Beygiri 1982 filmi. Namuslu memur film. Rüşvet memur film. İlyas Salman kuzucuk.

Yorum Gönder

0 Yorumlar