Emine Filmi Restorasyonlu Tek Parça Full İzle

Emine film


Emine film afişi

Emine 1972

 Filmde, aynı kadına âşık olan iki kardeşin hikâyesi anlatılır. Çocuk yaşta babasını kaybeden Murat, ailesinin bütün yükünü omuzlar. Kardeşi Metin’i okutarak annesine bakar. Yıllar sonra gazino işletmeye başlar ve yeni bir gazino devralır. Gazino da işçi olarak çalışan Emine’yi şarkıcı yapar. Zamanla Emine’ye âşık olur. Ancak Emine gönlünü gittiği bir tatilde tanıştığı Murat’ın kardeşi Metin’e kaptırır. Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Yönetmen:Orhan Aksoy
Senarist:  Sadık Şendil


Emine filmi oyuncu kadrosu: Filiz Akın, Ekrem Bora, Tarık Akan, Şükriye Atav, Osman Alyanak, Süha Doğan, Hüseyin Güler, Yusuf Sezer, Hakkı Kıvanç, Ekrem Gökkaya, Hayrettin Aslan, Serpil Seren, Oktay Yavuz....
Emine filmini full hd 1080p izleyebilirsiniz. Emine 720p film izle. Filiz Akın filmleri. Tarık Akan filmleri. Ekrem Bora filmleri. Emine filmi. Emine filmi Sürtük filminin yeniden çevrimidir. Şarkıcı gazinocu filmleri. Uludağda geçen filmler. Filiz Akın Tarık Akan filmleri. Filiz Akın Ekrem Bora filmleri. İki kardeşin aynı kadına aşık olduğu filmler. Yeşilçam filmleri restorasyonlu izle. Hizmetçilikten şarkıcılığa. Hizmetçi iken şarkıcı olmuştur. Restorasyonlu full yeşilçam filmleri izle. Emine 1972 restorasyonlu izle.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Kusura bakma rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen

    YanıtlaSil